Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimecres, a partir de les 8.30

Deu anys del final d'ETA, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, a "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, analitzarà com es va gestionar el final d'ETA i l'evolució que ha fet el País Basc en aquesta dècada, amb Paul Ríos, activista per la pau i excoordinador de Lokarri; Ione Goirizelaia, advocada i exdiputada de Bildu, i Gaizka Fernández Soldevilla, cap d'investigació del Centre per a la Memòria de les Víctimes del Terrorisme.

Falten joguines

Es veurà com els problemes de subministrament d'alguns materials i de matèries primeres afecten la producció i la venda de productes com les joguines. Se'n parlarà amb l'economista Xavier Vives i amb la cap de màrqueting d'Abacus, Gemma Morante.

Travessar Europa amb una bici de bambú

Es conversarà amb Sergi Unanue, que acaba de tornar del seu viatge des de Tarifa al Cap Nord, a Noruega; 7.000 quilòmetres amb una bicicleta de bambú.

La taula d'"Els matins"

Gemma Ubasart, Milagros Pérez-Oliva i Jordi Barbeta comentaran i contextualitzaran les notícies del dia. Juan Soto Ivars explicarà les últimes polèmiques i casos de censura a les xarxes, i Mayka Navarro posarà al dia de l'actualitat de successos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut