Laura Rosel
Laura Rosel

Demà, un any de l'operació Judes, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, 23 de setembre, a les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, parlarà de l'operació Judes de la Guàrdia Civil amb Montserrat Vinyets, advocada de dos dels detinguts; Txevi Buigas, un dels detinguts, i Maria Josep Feliu, jutgessa i membre de la comissió executiva del Col·lectiu Àgora Judicial

A les 07.35, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

A les 8.45, el programa parlarà de l'operació Judes de la Guàrdia Civil en què ara fa justament un any es van detenir diverses persones vinculades als Comitès de Defensa de la República (CDR). Ho farà amb Montserrat Vinyets, advocada de dos dels detinguts; Txevi Buigas, un dels detinguts a l'operació Judes, i Maria Josep Feliu, jutgessa i membre de la comissió executiva del Col·lectiu Àgora Judicial.

Tot seguit, a les 9.15, la tertúlia amb Albert Ortas, director d'Intermedia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Isabel García Pagan, subdirectora de La Vanguardia, i Sergi Sol, periodista i escriptor. Durant la tertúlia el programa farà el seguiment de la declaració del president Torra, que està citat a declarar com a investigat en la segona causa per desobediència. Amb els periodistes de Catalunya Ràdio Jordi Corbalan i Maria Núria Revetlle, especialitzada en tribunals.

A les 10.07, el programa entrevistarà Javier Martínez, familiar d'una de les víctimes de l'atemptat del 17A a la Rambla de Barcelona.

A les 10.35, "Dives", amb Jaume Sisa, Marina Rosell i Pau Riba. Una combinació galàctica per entrar en un món molt especial i original.

A les 11.07, "Crims", parlarà dels crims per gelosia, com per exemple el de Gregory Villemin, un crim per enveges familiars. Ho farà amb Lídia Orriols, periodista, guionista de l'equip de "Crims" i Narcís Bardalet, metge forense i expert en medicina legal.

Tot seguit, a les 11.35, "Televisió", amb Santi Villas; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista, que repassen tota l'actualitat televisiva.

I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats els músics Núria Graham i Pau Vallvé..

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut