Seqüència de la sèrie "Quan el cor s'atura", amb Cristina Genebat i Julio Manrique
Seqüència de la sèrie "Quan el cor s'atura", amb Cristina Genebat i Julio Manrique

Demà, TV3 estrena per primera vegada una sèrie en directe, "Quan el cor s'atura"

Demà, dimecres, després del "TN Vespre", a les 22.05, TV3 estrena la sèrie, en directe, "Quan el cor s'atura", protagonitzada per Cristina Genebat i Julio Manrique, que es posen en la pell d'una parella que està a punt de fer un canvi de vida que marcarà el seu futur.  

La sèrie és una proposta innovadora de TV3 que posa en prime time una producció realitzada i interpretada en directe davant de públic. En un format curt, de 20 minuts de durada, que reflexiona en clau de comèdia sobre com posar fi al matrimoni del Sergi i la Montse, com afrontar els canvis, l'amor, el desamor i com gestionar totes aquestes emocions d'una forma sana. 

L'acció passa a diferents decorats. Principalment, al menjador de la casa on sempre ha viscut el Sergi i la Montse, però també a altres espais que anirem descobrint al llarg dels capítols.

Un dels reptes de la nova producció, i que la fa diferent de totes les anteriors propostes, és que es fa des d'un plató amb públic i que la realització és en directe.  

 

Sinopsi 

La Montse (Cristina Genebat) i el Sergi (Julio Manrique) estan al voltant dels 50 anys i després de mitja vida com a matrimoni, estan a punt de separar-se, encara que el Sergi no s'ho vol creure i ella ja no sap com explicar-li-ho. Els dos estan en una bona situació professional, tenen una filla que ja no viu amb ells i ara és moment d'imaginar-se els últims anys com a adults, abans de fer-se «grans-grans»… això sí, per separat. Com posar fi al matrimoni? Com viure aquesta nova etapa? Com imaginar-se sense l'altre? 

 

Cristina Genebat 

Actualment se la pot veure al teatre amb l'èxit "La Trena". És una actriu ben coneguda dels espectadors de TV3 per sèries com "Com si fos ahir", "Merlí, "La Riera", "Infidels", "Cites" i "Ventdelplà", entre altres. 

 

Julio Manrique 

Actor i director de gran prestigi que ha tingut una trajectòria professional molt vinculada a TV3, on ha participat a sèries d'èxit com "Cites", "El crac", "Porca Misèria i "Infidels", i en telefilms com "Ermessenda", "14 d'abril. Macià contra Companys", "Carles, Príncep de Viana" i "L'estratègia del cucut", entre altres. 

"Quan el cor s'atura" és una producció associada de TV3 i Zumpictures, que consta de 6 capítols de 20 minuts, i està dirigida pels joves directors Roger Villaroya i Edgar Lledó, especialistes en formats audiovisuals publicitaris i també de ficció.   

#QuanElCorTV3 

 

Anar al contingut