Divendres, a partir de les 20.00

Demà se sabrà la versió guanyadora de la segona edició de "Cover"

Demà, divendres, a partir de les 20.00, a l'Instagram de TV3 i "Cover", es descobrirà la versió guanyadora de la segona edició del concurs musical 100% digital de TV3, "Cover", en què els fans són els artistes, amb el cantant Lildami com a presentador i amb la participació especial de Miki Núñez, que va ser presentador de la primera edició del programa.

Els finalistes són Ires & Adrián Miras, Isel, Ramellets, Lola and the Rhinos i Berta Clapés. Amb les votacions tancades, els percentatges han quedat en: 32%, 27%, 20%, 12% i 9%. Demà se sabrà a qui pertany cada un d'ells. El premi per al guanyador: 10.000 euros!

El talent show musical 100% online "Cover", que des del setembre publica continguts als perfils del programa i de TV3, descobreix aquest divendres quina és la versió de la seva segona edició gràcies als milers de vots del públic que s'han rebut. Amb les votacions ja tancades els percentatges han quedat en 32%, 27%, 20%, 12% i 9%. Lildami connectarà amb les 5 bandes finalistes, i anunciarà els resultats en aquest ordre: 3r, 2n i 1r.   

La final es podrà seguir als perfils d'Instagram de @TV3cat i @CoverTV3. I també estarà disponible a 3alacarta i al YouTube de TV3. 

Els cinc finalistes són Ires & Adrián Miras, amb el tema "El mundo", de Love of Lesbian; Isel, amb "Camins", de Sopa de Cabra; Ramellets, amb "Ulls d'avellana", de Ginestà; Lola and the Rhinos, amb "Me sobren paraules", d'Antònia Font, i Berta Clapés, amb "Amics, tiets i coneguts", de The Tyets. 

Aquests finalistes surten d'una primera tria que ha fet el jurat del programa, format per Mariona Batalla, Joan Colomo i Manu Guix, que a partir dels 400 covers que van arribar, en van seleccionar 25. El jurat va triar 5 versions per cada grup que va oferir el seu repertori per fer-ne versions: la banda mallorquina Antònia Font, els germans que formen el duet Ginestà, les veteranes formacions liderades per Santi Balmes i Gerard Quintana, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, i els reis del "trapetón", The Tyets. Posteriorment, cada banda va triar el seu preferit i el resultat són les 5 versions finalistes, que ha votat el públic.

La segona temporada de "Cover" 

La segona temporada del programa 100% online, encapçalada pel cantant Lildami, arriba amb ganes de repetir l'èxit de la primera edició, presentada pel músic Miki Núñez, en què es van rebre un total de 2.200 covers dels artistes Nil Moliner, Suu, Els Pets, Buhos i Els Amics de les Arts. El programa va permetre que formacions d'arreu de Catalunya fossin vistes per milers d'espectadors, com és el cas de Marïe Pratt Trio, el grup guanyador, i Bucòlic, que va començar a treballar amb RGB Music fent concerts després de passar pel concurs.   

"Cover", una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Media, és una aposta de Televisió de Catalunya exclusivament digital per a la distribució de continguts adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA. 

#CoverTV3 

Anar al contingut