"L'ofici de viure" celebra el seu desè aniversari a la UAB
"L'ofici de viure" celebra el seu desè aniversari a la UAB

Dissabte, "L'ofici de viure" commemora els deu primers anys de vida amb un programa especial des de la UAB

Dissabte, 27 de maig, a les 11 del matí, "L'ofici de viure" amb Gaspar Hernàndez enregistrarà un programa especial per celebrar 10 anys en antena i també la trobada número 100 amb els amics d'aquest espai radiofònic.

Aquesta edició especial es farà a l'auditori de la Facultat de Lletres i Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El programa, com sempre, dona les claus per viure amb plenitud i benestar emocional,  i recopilarà les eines que s'han anat aprenent en aquest decenni. Hi participaran alguns dels col·laboradors del programa, com la psicòloga Jenny Moix; el xerpa espiritual i empresari Daniel Gabarró; el psicòleg humanista Antoni Bolinches i la també psicòloga Assumpció Salat Bertran, i tots els oients que hi vulguin assistir.

Durant l'acte també es farà un conte meditatiu amb sons. El conte meditatiu amb sons consisteix a sentir i escoltar una història de temàtica i contingut relacionada amb el creixement personal, inclosa dins una meditació, per així poder viure amb més profunditat els temes que ens proposa. A més a més, aquesta història i meditació estan acompanyades de sons d'alta vibració. Sons produïts amb bols tibetans, gongs, didjeridús o cants harmònics. Tal com diuen, algunes persones que l'han pogut experimentar, és com una pel·lícula en 3D i Dolby Surround, però amb els ulls tancats. Una bonica i saludable experiència que ens aporta calma i benestar!

"L'ofici de viure" és el programa de Catalunya Râdio que ofereix les millors eines per al benestar emocional. El programa de Gaspar Hernández és dels espais líders en descàrregues a internet i ofereix dos capítols setmanals: dissabte, a través de catradio.cat, i diumenge, a l'antena de Catalunya Ràdio. A més de l'extens nombre de col·laboradors habituals, "L'ofici de viure" incorpora  les veus de psicòlegs i terapeutes i també compta amb una secció de mantres.

El programa, que s'enregistrarà demà dissabte, es podrà escoltar la nit de diumenge a dilluns, a partir de les 00.05 fins a les 01.00 a l'antena de Catalunya Ràdio.

 

 

catradio.cat/ofici

facebook.com/oficideviure

twitter.com/LOficiDeViure

 

Anar al contingut