Demà, a partir de les 8.30

Demà, "Els matins" analitza el nou pacte migratori proposat per la Comissió Europea

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, les investigadores Blanca Garcés, del CIDOB, i Gemma Pinyol, del grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra analitzaran el nou pacte migratori proposat per la Comissió Europea. També hi intervindran el periodista de TV3 Lluís Caelles, que acaba de tornar de Lesbos, i el corresponsal a Brussel·les, Joan Raventós.

Lídia Heredia
Lídia Heredia

Ajornament del Mobile

El programa preguntarà a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quins efectes tindrà per a la ciutat l'ajornament del Mobile World Congrés 2021 fins al mes de juny.

Sentència de Globo al Suprem

També s'analitzarà la sentència del Tribunal Suprem que reconeix els "riders" com a falsos autònoms.

Restriccions a la Cerdanya

El programa anirà a la Cerdanya per veure la situació que ha provocat que s'apliquin mesures més restrictives per impedir contagis de Covid de cara al cap de setmana.

La conspiració Q

L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explicarà què és Quanon, i per què aquesta suposada conspiració agafa força a mesura que s'acosten les eleccions nord-americanes.

La Mercè més estranya

I el programa connectarà amb un dels actes de la Mercè que es faran al parc de la Ciutadella, en unes festes amb aforament limitat que s'hauran de seguir majoritàriament per internet.

La taula d'"Els matins"

Andreu Barnils i Esther Vera estaran pendents de l'actualitat del dia, especialment de la possible decisió del Suprem sobre la inhabilitació del president Quim Torra.

 

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut