Demà, dijous 12 de març, el Concurs Internacional de Música Maria Canals i Catalunya Música us conviden a tocar el piano

Concurs Maria Canals 2015

Concurs Maria Canals 2015

El piano de cua estarà situat al davant de la porta principal de les instal·lacions de Catalunya Ràdio el dijous 12 de març, de les 8 del matí a les 8 del vespre, a disposició de qui el vulgui tocar.

A més, durant tot aquell dia, Catalunya Música ha convidat pianistes destacats, com ara Daniel Blanch o Michael Andreas Haeringer, i d'altres en formació, provinents de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona i de l'ESMUC, que amenitzaran la iniciativa durant tota la jornada. Paral·lelament, es faran connexions puntuals per copsar l'activitat musical que es desenvolupi al voltant del piano de cua i es transmetran en directe per l'antena de Catalunya Música les actuacions més destacades.

També hi intervindran Juan Songel, Carles Sánchez, Gerard Guerra, Irene Arrue  Joina Canyet, Daniel Vidal i Arnau Brichs.

Després de l'èxit de l'edició anterior i per segon any consecutiu, Catalunya Música se suma a l'acció del 61è Concurs Internacional de Música Maria Canals que, entre el 8 de març i el 30 de maig, situarà 60 pianos de cua en diferents espais públics de la ciutat de Barcelona i diferents localitats catalanes, perquè tothom qui ho vulgui els pugui tocar.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS