Dani Barcon, nou cap d'Esports de TV3

En substitució de Bernat Soler, que tanca a petició pròpia aquesta etapa al capdavant de la redacció d'Esports de TV3

Dani Barcon ha estat nomenat avui nou cap d'Esports de TV3. Barcon, fins ara cap de realització dels continguts d'Esports de Televisió de Catalunya, pren el relleu a Bernat Soler, que tanca a petició pròpia aquesta etapa al capdavant de la redacció d'Esports de TV3, i que continuarà a la narració dels partits del Barça a Catalunya Ràdio, a La Transmissió d'en Torquemada (laTdT).

Com a responsable dels continguts esportius, Dani Barcon liderarà la transformació del canal Esport3, els continguts i la difusió de la marca Esport3 en l'àmbit digital i l'àmbit dels continguts esportius a TV3, alhora que impulsarà la innovació a través de noves fórmules de producció, en coordinació amb la resta de l'equip de direcció de Televisió de Catalunya.

Daniel Barcon Martínez (Maracaibo, Veneçuela, 1969) és creador, director i realitzador de programes de televisió, format en Imatge a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, en Fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i en Disseny gràfic a l'Escola Llotja. Especialista en imatge i so, es va incorporar al departament d'Esports de Televisió de Catalunya l'any 1992, on ha desenvolupat, a més, funcions de cap de secció. Des de fa cinc anys, ha estat el cap de Realització dels continguts d'Esports. Ha estat el creador, director i realitzador de la sèrie de documentals de temàtica esportiva "Marcats", i dels programes "Zona Zàping" i "No tenim vergonya", entre d'altres.

ccma.cat

Anar al contingut