Mònica Terribas
Mònica Terribas
DIVENDRES, A LES 8.30

Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, valora les afectacions del temporal Gloria a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 24 de gener, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, per valorar les afectacions del temporal Gloria.

A les 10.00, el programa farà una taula amb alcaldes de poblacions afectades pel temporal. Tot seguit, la secció "I visca la terra" debatrà sobre les capacitats del litoral català per fer front a la crisi climàtica, amb Ruth Durán, doctora en Ciències del Mar, i Gonzalo Simarro, doctor enginyer de camins, tots dos investigadors de l'Institut de Ciències del Mar, i amb Albert Falqués, catedràtic de Física de la UPC.

A les 11.00, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina.

 

Txell Feixas i Oriol Andrés presenten el reportatge "Beirut. Infàncies robades"

A les 9.00, tertúlia de periodistes, amb Salvador Cot, director d'El Món; Milagros Pérez Oliva, d'El País; Patricia López, periodista d'investigació de Público; Jesús Rodríguez, de La Directa, i Sofia Cabanes, cofundadora del digital ebrenc Aguaita.cat. Durant la tertúlia, Txell Feixas, corresponsal a Beirut, i Oriol Andrés, càmera, parlaran –via telefònica- del seu reportatge, "Beirut. Infàncies robades", que retrata les dures condicions de vida dels infants sirians refugiats al Líban, obligats a treballar o a demanar almoina per sobreviure. El reportatge s'emetrà diumenge, 26 de gener, a les 21.55, al programa "30 minuts" de TV3.

 

En directe, els assajos d'Ovidi 25, el concert inaugural del Festival Barnasants

A les 11.25, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. Durant la secció, una unitat mòbil de Catalunya Ràdio seguirà en directe, des de les Cotxeres de Sants de Barcelona, els assajos d'Ovidi 25, el concert inaugural de la 25a edició del Festival Barnasants, que tindrà lloc demà, a les 20.30.

Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" del cap de setmana.

 

La cantautora Anaïs Vila, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la cantautora Anaïs Vila i l'oient Pere Rius.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut