"Cultura del foc", a "Cosins germans"

Demà, a les 23.15, un nou capítol de la segona temporada de "Cosins germans". Ferran Torrent continua el seu viatge de festa en festa, malgrat que no li apassioni gens. Per sort, compta amb l'ajuda de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé. El foc marcarà les festes que li tocarà viure i patir.

Viatjar tot un any, de festa en festa, buscant les arrels de la cultura popular, és una experiència inoblidable per a qualsevol, excepte per a Ferran Torrent. Enemic declarat de les aglomeracions, els balls i les disfresses, el Ferran patirà al llarg d'aquesta temporada esdeveniments tan esgarrifosos com la Patum de Berga, les festes de Sant Joan de Ciutadella o les Falles de València. Per sort, comptarà amb l'ajuda inestimable de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé, que li faran el camí més planer.

Cultura del foc

Dels quatre elements de la natura, el foc és el més màgic. De festes amb foc, n'hi ha moltes, però n'hi ha dues que, tot i que són diferents, comparteixen el nom: les Falles. A València, en Ferran convida Sílvia Bel a viure com el cap i casal es vesteix de llum, festa i fum, en una celebració universal. I amb Elisabet Carnicé, viatjarà fins a Taüll, per fer baixar el foc de la muntanya, en un ritual tan primitiu com captivador.

tv3.cat/cosinsgermans

facebook.com/cosinsgermans

twitter.com/cosinsgermans

spotify.com

 

Anar al contingut