"Crims", "Polònia" i TV3 per recuperar "Una mà de contes", guardonats en la 28a edició dels Premis Zapping

Avui s'ha celebrat la 28a edició dels Premis Zapping al CaixaForum Barcelona. La gala s'ha emès també a través del canal de YouTube de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, així com a la pàgina web de TV3. La periodista de TV3, Mireia Mallol ha estat la presentadora acompanyada del guanyador de la VI edició del Concurs Jove Presentador@.

Crims" ha estat guardonada amb el Zapping a millor programa d'entreteniment. A més, TV3 ha recollit dos premis especials: el del públic a "Polònia" escollit, per primera vegada a la història dels guardons, a través d'una votació popular i el de l'Associació a TV3 per a la seva iniciativa en rescatar una icona i referent infantil com és "Una mà de contes", un espai cultural que fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits.

"Crims", la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, produïda per TV3, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory, i dirigida i presentada Carles Porta, ha estat guardonada amb el premi Zàpping a millor programa d'entreteniment. És el segon any consecutiu. Han recollit el premi Oscar Rodríguez, productor executiu de "Crims", Xavi Sobrón, productor delegat d'entreteniment de TV3 i Santi Baró, realitzador de "Crims".

Avui s'ha anunciat que els dos Premis Especials d'enguany són per a TV3. El PREMI ESPECIAL del públic a "Polònia" escollit, per primera vegada a la història dels guardons, a través d'una votació popular. I un segon PREMI ESPECIAL de l'Associació a TV3 per a la seva iniciativa en rescatar una icona i referent infantil com és "Una mà de contes", un espai cultural que fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits. 

Roger Rubio, director de "Polònia" i l'actriu Agnès Busquets han recollit el premi per a "Polònia". Laia Servera, cap de continguts infantils de TV3 i Manel Barrios, director i Isidre Rosich, productor d'"Una mà de contes" han recollit el premi especial de l'Associació a TV3.

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors i defensant els seus drets, especialment dels menors, els més vulnerables davant les pantalles. 

Anar al contingut