"Crims"
"Crims"
DISSABTES I DIUMENGES

"Crims", de Carles Porta, passa a emetre's els dissabtes i diumenges

El programa "Crims", que dirigeix i presenta Carles Porta, augmenta la seva freqüència d'emissió i a partir de demà, 15 de juny, estarà en antena dissabtes i diumenges a les 21.00.

"Crims", dirigit i presentat per Carles Porta, tindrà un final de temporada amb casos tan interessants com el que va passar a Tweed, al Canadà, on un home al cim de la seva carrera professional es dedica a robar calces i sostens, i a violar i matar dones. Després de dos anys atemorint un poble i que la policia no en trobés cap pista, un detall va obrir la porta a un interrogatori que s'estudia a les acadèmies de policia.

També aniran a Abrera, on dos germans viuen junts en una casa de dos pisos. Al pis de dalt hi viu un germà amb la seva nòvia i al pis de baix hi viu un altre germà, també amb la seva parella, i comparteixen espais comuns com el menjador. I al soterrani hi ha un congelador. Un dia de juliol del 2009 desapareixen tots quatre. La mare, preocupada, va a la casa dels fills a veure si tornen i, per fer l'espera més lleugera, va a buscar beguda al congelador. A dins, l'espera una macabre troballa: un cos esquarterat.

I a Santa Susanna, al Maresme, el diumenge 26 de desembre del 2004, dos avis van ser trobats morts al seu domicili. Aquell mateix dia, la seva filla, la Caterina Gilabert Solé havia convocat, per primera vegada, tots els parents en un restaurant, a primera línia de mar. Era una família poc convencional, amb divorcis, germanastres, canvis de cognom i diversos conflictes sense resoldre. Fins aquell dia, alguns no es parlaven i d'altres vivien allunyats. Havia de ser un dia de retrobaments. Però no van ser-hi a temps. Qui va matar els avis de Santa Susanna?

Crims reals explicats de forma novel·lada. Els amants de la novel·la negra i dels grans relats de no-ficció tenen una cita obligada a Catalunya Ràdio les nits de dissabte i diumenge, a les 21.00 amb "Crims".

catradio/crims

Anar al contingut