Dilluns, a les 22.10

Créixer, a "Les de l'hoquei"

Dilluns, 25 de maig, a les 22.10, TV3 estrena un altre capítol de la segona temporada de "Les de l'hoquei". Les noies del Minerva tornen a rodar sobre els patins en una nova tanda de capítols d'aquesta sèrie de Televisió de Catalunya, produïda per Brutal Media.

22- Créixer

L'Emma fa divuit anys i té molt clar que no té ganes de seguir vivint a casa dels pares, després de com han gestionat la seva relació amb en Toni i el seu futur com a cantant. La Raquel ajuda la Berta a desemmascarar la Janina. La Terrats està a punt de donar a llum i en Santi no sap quin paper hi ha de jugar, mentre l'Òscar i la Sílvia prenen una decisió crucial.

 

La segona temporada

L'arribada al Minerva de la Janina (Laia Fontán) i d'altres jugadores estrella que ha fitxat la Terrats per dur el femení a ser un equip d'elit aquesta temporada no els ho posarà gens fàcil a l'Emma, la Berta, la Laila, la Lorena, la Flor i la Raquel, ni dins ni fora de la pista: la Berta veurà perillar la seva capitania i la seva bona relació amb en Lluc, la Flor lluitarà per ser la millor dins l'equip abans que la seva carrera com a jugadora pateixi un gir inesperat i la Raquel es distanciarà de l'equip pensant que ho té tot perdut com a portera.

Tot plegat mentre l'Emma inicia la seva carrera musical com a cantant de trap, la Lorena torna a casa del seu viatge abans d'hora per circumstàncies que ningú sap i l'Anna s'enfronta amb l'imminent judici que té a Portugal, que afectarà profundament la seva relació amb en Germán.

Les minerves juntes són invencibles, però els canvis, la competitivitat i les noves arribades poden fer trontollar el seu món i la seva amistat. Aquest cop, el viatge ja no és el del grup, sinó el de cadascuna de les noies, ja que hauran d'enfrontar-se totes soles amb les seves llums i les seves ombres.

Les relacions i el joc de poder, la competitivitat contra la solidaritat, l'amor, les relacions i el compromís, l'ètica i la moral, el salvar-se un mateix o dir la veritat, l'addicció als jocs i la manera de portar el dol seran alguns dels temes d'aquesta temporada en què es portaran al límit els personatges.

Nora Navas (la Terrats) i Iria del Río (Anna), així com la majoria d'actrius i actors de la primera temporada, repeteixen els seus personatges en aquesta nova entrega, de 13 capítols, amb la incorporació de nous actors, com David Selvas ("Nissaga de poder" i "La Riera"), que encarna el personatge de Toni Alcober, productor musical i pare de la Raquel; i David Solans ("Merlí"), que dona vida al Ricard, el nou fitxatge de l'equip masculí. Tots dos són importants en les noves trames.

 

tv3.cat/lesdelhoquei

twitter.com/lesdelhoqueitv3

instagram.com/lesdelhoqueitv3

 

Anar al contingut