"Crackòvia" celebra els 300 capítols i la remuntada del Barça

Dilluns, a les 21.55, TV3 emetrà el capítol 300 del "Crackòvia", el programa de sàtira esportiva. Estrenat el setembre del 2008, d'aleshores ençà s'han escrit més de 3.000 guions; s'han imitat més de 520 personatges; s'han escrit, cantat, ballat i interpretat més de 100 musicals, alguns dels quals celebrats arreu del món.

En aquest capítol especial, Luis Enrique (Ivan Labanda), Messi (Jordi Rios), Neymar (Alan Lillo) i Sergi Roberto (David Marcé) celebraran la remuntada del Barça cantant una versió del tema "Lady Mermelade".

Continuant les celebracions, Florentino Pérez (Jordi Rios) organitzarà una festa pel seu setantè aniversari, on hi serà, òbviament, Josep Pedrerol (Raúl Pérez), que per culpa de les copes de més quedarà fora de joc i no podrà suplantar correctament els jugadors del PSG. A més, es podran conèixer les promeses més boges que es van fer si el Barça remuntava a la Champions.

300 programes

"Crackòvia" és un programa que, pel seu format i contingut, té un gran seguiment a les xarxes socials tant a Catalunya com a la resta de l'Estat i arreu del món. És una de les marques internacionals de TV3, la xifra més contundent són els més de 84 milions de visualitzacions al canal de YouTube, amb més de 260.000 subscriptors; gran part d'aquests seguidors es concentren a Llatinoamèrica. El Twitter de "Crackòvia" té un total de 75.000 seguidors, als quals s'han de sumar els 53.000 seguidors del compte de Twitter del Pedrerol de "Crackòvia" (@XusepPedrerol). A Facebook ja s'ha superat el mig milió de persones que han clicat "m'agrada".

Al llarg d'aquests 300 capítols, "Crackòvia" ha tingut unes bones xifres d'audiència. La mitjana de la temporada actual, amb 22 emissions fins ara, és de 382.000 espectadors i un 12,7% de quota. La mitjana de la temporada passada, 2015-2016 (en total, 34 emissions), va reunir 424.000 espectadors i va tenir un 13,2% de quota. Les dades confirmen "Crackòvia" com un dels programes d'èxit de TV3.

Actualment l'elenc d'actors i personatges de "Crackòvia" el formen: Raúl Pérez Ortega, actor i imitador que es va incorporar al programa fa dos anys i que ha donat vida a algunes de les imitacions més celebrades; Ivan Labanda, Jordi Rios, Pep Plaza, Alan Lillo, David Olivares, Cesc Casanovas, Oriol Cruz, Marc Rodríguez, Pol López, Albert Mèlich i Carles Roig.

La voluntat de "Crackòvia" és estrenar cada setmana dos o tres personatges nous. El programa es caracteritza per la constant fabricació de personatges, cosa que el públic agraeix. Tot i aquesta voluntat de crear-ne de nous, n'hi ha uns quants d'absolutament consagrats que el públic vol veure en pantalla cada setmana, com són Josep Pedrerol, la parella Pàmies i Monzó, Ángel Nieto i Nico Abat, Los Manolos i Joan Altafulla, amb les seves llegendes de l'esport.

"Crackòvia" ha estat testimoni de les sis lligues del Barça, quatre Copes del Rei i tres Champions, entre altres títols, i també de les dues Champions del Reial Madrid, les dues Copes del Rei i una Lliga, amb tot el que això comporta.

tv3.cat/crackovia

facebook.com/crackovia

twitter.com/crackoviadetv3

youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3