Coses a fer abans de morir
Fotograma del film "Coses a fer abans de morir"

"Coses a fer abans de morir", amb participació de TV3, es projecta a la Mostra de València

El film "Coses a fer abans de morir", l'òpera prima de Miguel Llorens i Cristina Fernández, que compta amb la participació de TV3, es projectarà demà, 24 d'octubre, a la Secció Informativa de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, que se celebra des d'ahir i s'allargarà fins a l'1 de novembre.

El llargmetratge "Coses a fer abans de morir", dirigit per Miguel Llorens i Cristina Fernández, es projectarà demà dissabte, 24 d'octubre, a les 22.45 a la sala 4 dels cinemes Babel de la capital valenciana en el marc de la 35a edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Durant la projecció es comptarà amb la presència dels directors i l'equip de la pel·lícula.

Aquesta pel·lícula coral, que suposa el debut en la direcció de llargmetratges de l'actriu, ballarina i directora teatral Cristina Fernández, i del realitzador i director de fotografia Miquel Llorens, és un fresc contemporani sobre l'amistat, l'amor i la mort, en què un grup d'amics es reuneix durant un cap de setmana per intentar superar el dol per la pèrdua d'un d'ells i per complir, a més, una promesa que van fer-li abans de morir. Aquesta trobada transformarà les seves vides.

La Mostra de València-Cinema del Mediterrani és una cita per a amants del cinema, on s'ajunten el públic i les persones creadores per gaudir d'una programació especialment triada per tal d'acostar-los títols de gran qualitat que no es troben habitualment als circuits comercials.

La programació de la Mostra és, a més, específica d'un espai geogràfic i cultural, la conca mediterrània; un espai divers i plural, tan enriquidor com tràgic; font d'inspiració per a la producció artística, amb contradiccions, reptes, xocs, esperances i un futur per definir.

Sinopsi

La Sabrina és dissenyadora gràfica, amb encàrrecs al mercat internacional; la Isabel i el Rober són una parella amb objectius vitals divergents; la Nàdia intenta sostenir la seva botiga de roba i criar la seva filla de cinc anys; el Saül va preferir l'hoteleria a la selva de la creació; el Marcos segueix vivint sense lligar-se a res ni a ningú, i el Sam, que té un tumor cerebral, afronta, massa aviat, el final de la seva vida.

En una trobada estiuenca, durant el procés de la seva malaltia, el Sam els proposa un joc: cadascú haurà d'escriure en un paper alguna cosa, per estúpida que sembli, que els agradaria fer abans de morir.

Mesos després de la mort del Sam, el Marcos recorda a la resta d'amics aquella promesa i acorden complir-la com a homenatge lleial al seu amic desaparegut. Comença llavors un cap de setmana ple d'intimitat, de secrets i descobriments que transformarà les seves vides per sempre.

Fitxa tècnica

Direcció i producció: Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens
Guió: Cristina Fernández Pintado
Fotografia: Miguel Llorens
Música: Josep Zapater i Noèlia Pérez
Producció executiva: Lorena Torres, Xavier Crespo
Muntatge: Alfonso Suárez
Art: Irene Vidal
So: José M. Sospedra (GODFADER)
Intèrprets: Sergio Caballero, Cristina Fernández, Oriol Tarrasón, Manuel Maestro, Mireia Pérez, Àngel Fígols i Vanessa Cano

"Coses a fer abans de morir" és una producció de Fosca Films i The Fly Hunter que compta amb la participació de TV3 i d'À Punt Media.

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut