Paula del Río protagonitza "Cordes", de José Luis Montesinos.
Paula del Río protagonitza "Cordes", de José Luis Montesinos.

"Cordes", amb participació de TV3, seleccionada al Festival de Sitges

"Cordes", el thriller dirigit per José Luis Montesinos i protagonitzat per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner, ha estat seleccionat en la secció oficial de la 52a edició del Festival de Sitges, que se celebrarà del 3 al 13 d'octubre. Aquest thriller, amb la participació de TV3, està ambientat en una masia, a València.

La 52a edició del Festival de Sitges, que se celebrarà del 3 al 13 d'octubre, ha fet públics els noms de les pel·lícules que formaran part del repertori d'enguany. "Cordes", un thriller claustrofòbic i de supervivència, rodat a principis d'any a València i protagonitzat per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner, amb la participació de TV3, és una de les produccions que s'hi podran veure.

El director tarragoní José Luis Montesinos afronta "Cordes", el seu primer llargmetratge, després d'haver guanyat el Premi Gaudí i el Goya pel curtmetratge "El corredor".

Sinopsi
Un desgraciat accident deixa incomunicada l'Elena, una jove tetraplègica, en una masia. Allà només hi ha l'Athos, un gos especialment ensinistrat per ajudar-la. Però qui hauria de ser el seu millor amic, ha contret una malaltia estranya i es converteix en el seu pitjor enemic.

Fitxa tècnica:
Direcció - José Luis Montesinos
Guió: José Luis Montesinos, Iakes Blesa
Producció: Arturo Méndiz, Carles Pastor
Direcció de fotografia: Marc Zumbach
Direcció d'art: Dolo Companys
Direcció de producció: María José Rocher
Muntatge: Luis de la Madrid
Música original: Arnau Bataller
So directe: Xavi Saucedo
Disseny de so: Jose Serrador
VFX 3D: Luis Tinoco

És una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Subete al tren AIE, en coproducció amb Numintec, que compta amb la col·laboració de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la participació de TV3 i À Punt.

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut