Imatge de la pel·lícula "Cordes", de José Luis Montesinos.
Imatge de la pel·lícula "Cordes", de José Luis Montesinos.

"Cordes", amb la participació de TV3, premi a la millor pel·lícula al Cerdanya Film Festival

La pel·lícula "Cordes", dirigida per José Luis Montesinos, ha guanyat el Premi Vila de Puigcerdà al millor llargmetratge a l'onzena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya.

Òpera prima de José Luis Montesinos, "Cordes" és un thriller claustrofòbic sobre una jove tetraplègica que queda incomunicada en una masia amb un gos ensinistrat per ajudar-la, que s'acaba convertint en el seu pitjor enemic. Protagonitzat pels actors Paula del Río i Miguel Ángel Jenner, "Cordes" va formar part de la secció oficial de la 52a edició del Festival de Sitges l'octubre passat i es va estrenar a les sales de cinema al febrer.

Aquest agost, després de participar al Cerdanya Film Festival, en un certamen marcat  per l'impacte de la pandèmia de la Covid-19, "Cordes" ha obtingut el premi a la millor pel·lícula, en una edició amb 187 films a concurs i 79 sessions de projecció. Malgrat que no s'ha celebrat la tradicional gala d'entrega de premis, ha estat dels pocs festivals presencials que s'han pogut fer aquest 2020.

"Cordes" és una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Súbete al Tren AIE, en coproducció amb Numintec, que compta amb la col·laboració de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la participació de TV3 i À Punt Mèdia.

 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut