'Concert Delicatessen' de Jono McCleery i Cesc en exclusiva per als oients d'iCat

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir invitacions dobles pel concert en directe del britànic Jono McCleery i del català Cesc que tindrà lloc el dimarts 9 de juliol, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

iCat ha posat a disposició dels oients les invitacions de l'últim concert Delicatessen iCat de la temporada a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, amb el "singer song-warrior" britànic Jono McCleery, que arriba amb un bagatge obert i una cançó d'autor polièdrica que mira amb la mateixa facilitat a les formacions de corda clàssiques que a l'electrònica. Suau, amb un punt melancòlic, però precís i enèrgic, McCleery acumula quatre discos; l'últim, del 2018, és "Seeds of a dandelion".

Obrirà el concert el jove cantautor pop barceloní Cesc, que porta el seu saber com a músic de carrer i encantador de "coaches" en "talent shows" i presenta les seves cançons solvents i rodones.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat. Cada vespre, a les 9, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut