Comunicat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Davant l'anunci d'intervenció per part del Govern d'Espanya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals continuarà, ferma, amb la missió d'oferir a tots els ciutadans de Catalunya, en compliment del mandat del Parlament, un servei públic de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics, i amb el pluralisme.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va néixer el 30 de maig el 1983, amb l'aprovació per unanimitat de totes les forces polítiques del Parlament d'una llei que es convertia en una de les primeres lleis aprovades per la cambra catalana.

L'exigència a què són sotmesos els mitjans de la CCMA queda palesa en la Missió i les funcions de servei públic, en els principis i les línies d'actuació de la programació i en el Llibre d'estil.

Els mitjans de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio, reflecteixen la diversitat de la societat i són garantia d'una informació veraç, objectiva i plural. Així ho indiquen els informes d'observança del pluralisme i totes les dades objectives, i ho referma la confiança de l'audiència, cada dia: els programes informatius de TV3 són líders molt destacats i referència indiscutible al nostre país, i encapçalen els rànquings de qualitat i credibilitat.

Aquesta és la feina que defensen tots els professionals des de TV3 i Catalunya Ràdio, i que cal preservar per mantenir la llibertat d'informació i expressió al nostre país, imprescindible en democràcia.

ccma.cat

Anar al contingut