"Competencia oficial"
"Competencia oficial"

"Competencia oficial", amb la participació de TV3, a la secció oficial del Festival de Venècia

La secció oficial a concurs de la 78 edició del Festival Internacional de Cinema de Venècia acollirà l'estrena mundial de "Competencia oficial", amb la participació de TV3. El film està dirigit per Mariano Cohn i Gastón Duprat, escrit pels realitzadors argentins juntament amb Andrés Duprat, produït per The Mediapro Studio i protagonitzat per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Óscar Martínez.

Aquesta serà la tercera vegada que Cohn i Duprat participaran en el prestigiós certamen després d'estrenar "Mi obra maestra" i "El ciudadano ilustre", film pel qual el seu protagonista, Óscar Martínez, va rebre la Copa Volpi al millor actor.

El film, amb la participació de TV3, està protagonitzat per Penélope Cruz (guanyadora d'un Premi Oscar® per "Vicky Cristina Barcelona" de Woody Allen, produïda per Mediapro i amb la participació de TV3, i premi a millor actriu a Canes per "Volver", de Pedro Almodóvar), Antonio Banderas (premi al millor actor a Canes per "Dolor y gloria" de Pedro Almodóvar) i Óscar Martínez (premi al millor actor a Venècia per "El ciudadano ilustre" de Cohn i Duprat).

"Penélope Cruz, Antonio Banderas i Óscar Martínez han assumit un enorme risc artístic a la nostra pel·lícula, anant per camins absolutament nous i inexplorables. Mai havíem vist aquests genials actors fent una performance tan audaç com la que fan a 'Competencia oficial'. I el resultat artístic que aconsegueixen és francament extraordinari i sorprenent. Dinamita pura. Estem ansiosos per compartir aquesta classe magistral d'actuació al Palazzo del Cinema", han comentat Mariano Cohn i Gastón Duprat després d'anunciar-se la participació de la seva nova pel·lícula al certamen.
 
"Competencia oficial", que inclou al seu repartiment José Luis Gómez, Nagore Aramburu, Irene Escolar, Manolo Solo i Pilar Castro, és la tercera pel·lícula que The Mediapro Studio produeix amb els directors argentins Cohn i Duprat després de "Mi obra maestra" i "4x4".

SINOPSIS

En busca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amb un enorme talent però amb un ego encara més gran: l'actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l'actor radical de teatre Iván Torres (Óscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d'una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d'enfrontar-se no només entre ells, sinó també amb els seus propis llegats.

El film, produït per The Mediapro Studio, compta amb la participació de RTVE, TV3 i Orange Espanya. El productor de la pel·lícula és Jaume Roures i els productors executius són Laura Fernández Espeso, Javier Méndez, Javier Pons, Antonio Banderas, Penélope Cruz i Óscar Martínez.
 
"Competencia oficial" arribarà als cinemes d'Espanya distribuïda per Buena Vista International i s'estrenarà a Llatinoamèrica sota el segell Star Distribution.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut