Guillem Albà al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Guillem Albà al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Comencen les gravacions de "Celebrem!", el nou "late show" de TV3, amb Guillem Albà

S'ha començat a gravar "Celebrem!", un xou d'entreteniment televisiu presentat per Guillem Albà que TV3 estrenarà a l'abril. El programa, que s'enregistra des del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, cada dia proposa un motiu per celebrar.

Aquesta setmana han començat les gravacions de "Celebrem!", un nou programa que barreja entreteniment, humor i cultura, dirigit per Guillem Albà i Pau Escribano. "Celebrem". Aquest espai, que compta amb l'ajuda provinent de l'acord entre la CCMA i el Departament de Cultura, consta de cinc episodis de 40 minuts que s'emetran els dijous després de l'"APM?".

Cada programa es dedicarà a celebrar el dia d'alguna manera diferent i especial; així, viurà el dia de l'optimisme, el dia sense por, el dia de la sinceritat, el dia de la calma i el dia de la improvisació. L'espai comptarà amb convidats, cameos, jocs, esquetxos, música en directe i la participació d'un públic entregat que tindrà una bona dosi de protagonisme. A més, cada programa comptarà amb l'actuació convidada d'una companyia d'arts escèniques, per ajudar a promoure el talent cultural del nostre país.

En Guillem Albà, que a banda de codirigir el programa, també el presenta, no estarà sol ja que a banda dels convidats comptarà amb la companyia de la banda La Marabunta i la col·laboració especial de l'actriu Adriana Fuertes.

"Celebrem!" és un programa de varietats, una festa de les arts escèniques, un joc... un motiu per celebrar la vida, perquè cada dia hi ha una cosa o altra per celebrar.

 

tv3.cat

Anar al contingut