Rodatge de "Te quiero, imbécil" amb Natalia Tena i Quim Gutiérrez
Rodatge de "Te quiero, imbécil" amb Natalia Tena i Quim Gutiérrez

Comença el rodatge de "Te quiero, imbécil", amb la participació de TV3

Des del 26 de novembre, s'està rodant a Barcelona el llargmetratge "Te quiero, imbécil", dirigit per Laura Mañá i protagonitzat per Quim Gutiérrez i Natalia Tena. És una producció de Lastor Media, Brutal Media i Minoria Absoluta, amb la participació de TV3

Ha començat el rodatge de la comèdia romàntica "Te quiero, imbécil", que es rodarà entre Barcelona i Pamplona i s'estrenarà el 2019. El film, dirigit per Laura Mañá, està protagonitzat per Quim Gutiérrez i Natalia Tena, a qui també acompanyen Alfonso Bassave, Alba Ribas i Patricia Vico, amb la col·laboració especial d'Ernesto Alterio.

La pel·lícula és el debut al cinema de la productora de televisió Minoria Absoluta, que produeix el film amb Lastor Media i Brutal Media i compta amb la participació de TV3.

Sinopsi

A en Marc l'acaba de deixar la seva nòvia de tota la vida, el fan fora de la feina i se n'ha d'anar a viure amb els pares. Però a internet, que tot ho arregla, hi troba la solució: convertir-se en un home del segle XXI. Per aconseguir-ho, i en un temps rècord, en Marc haurà d'oblidar la seva ex, trobar feina i conèixer la dona dels seus somnis. I, el més important de tot: convertir-se en un home diferent. Tot un repte, però, no hi ha res impossible.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut