Comença el rodatge de "La travessa", el nou reality d'aventures de TV3 que presenta Laura Escanes

És una producció de TV3 amb la col·laboració d'Aguacate&Calabaza Films i serà un dels continguts destacats de la nova plataforma digital de la CCMA, que s'estrenarà a la tardor. També es podrà veure a les pantalles de TV3, i el seu format s'inscriu en l'estratègia d'arribada a nous públics

Aquesta setmana ha començat el rodatge de "La travessa", un nou reality d'aventures en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació.

Laura Escanes és l'encarregada de presentar aquest recorregut fascinant, des de la Vall d'Aran fins al cap de Creus, en què només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi en joc.

L'equip del programa ja ha passat per diferents indrets dels Pirineus, en unes primeres etapes i reptes trepidants que han posat a prova les habilitats físiques i els coneixements del territori dels concursants. El format compta amb un gran desplegament tècnic i visual, des de plans aeris espectaculars i seguiment per muntanya fins a càmeres d'acció que proporcionaran el propi punt de vista dels participants del concurs.

Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar durant el mes de març, i només vuit han estat les escollides per viure aquesta aventura. Per conèixer la identitat de les mateixes, encara s'haurà d'esperar.

El programa s'estrenarà aquesta tardor en exclusiva a l'OTT de la CCMA, la nova plataforma de continguts de qualitat en català d'accés universal i gratuïta, i també es podrà veure a TV3.

"La travessa" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Aguacate&Calabaza Films, i s'inscriu en l'estratègia de la CCMA d'adaptar els continguts i les formes de distribució als hàbits de consum i experiència audiovisual actuals.

tv3.cat/latravessa

#LaTravessaTV3

Anar al contingut