Comença el rodatge de la sèrie de ficció "Després de tu", coproduïda per À Punt i TV3

Des d'ahir, dilluns 18 d'octubre, es roda la nova sèrie de ficció "Després de tu", una sitcom de 20 capítols de 25 minuts coproduïda per À Punt i TV3, amb la participació d'IB3, duta a terme per les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta.

"Després de tu" és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les cadenes autonòmiques TV3, À Punt i IB3.  La sèrie, que es basa en una idea original de l'actor i dramaturg Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d'altres.

L'eix fonamental de la sèrie es rodarà en un plató 360° construït a l'Estudi 1 del Centre de Producció d'À Punt Mèdia a Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut