Comença el rodatge de "La inocencia", amb la participació de TV3, amb els actors Laia Marull i Sergi López

El 6 d'agost, a la població valenciana de Traiguera, va arrencar el rodatge de "La inocencia", l'òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora. La pel·lícula, amb participació de TV3, està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films. Aquest treball explica la història personal de la directora, Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d'adolescent.
Copyright imatges: Vanessa Miralles

Copyright imatges: Vanessa Miralles

El rodatge de la pel·lícula durarà cinc setmanes i ha començat en diferents localitzacions de Traiguera i les seves rodalies, a la comarca del Baix Maestrat, a Castelló, al País Valencià. També es rodarà a Catalunya.

El repartiment de "La inocencia" combina joves adolescents com Carmen Arrufat --en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista-- amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. El guió és de Laia Soler i la mateixa directora, i l'equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l'ESCAC/ECAM.

És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt, Movistar+, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català de les Empreses culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge "14 anys i un dia" (2015) i ha participat en la producció de diversos films com "El olivo", d'Icíar Bollaín, i "En tu cabeza", de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre altres.

Sinopsi

La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer, tot i les traves que, de ben segur, li posarien els seus pares.

És estiu i a la Lis li agrada jugar pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejar amb un noi que té uns quants anys més que ella, cosa que provoca comentaris de la gent del poble. La falta d'intimitat i la tafaneria constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga.

Aquest estiu idíl·lic s'acaba i, amb l'inici de la tardor, la Lis descobreix que està embarassada.

tv3.cat/ficcioicinema