Comença el rodatge de "7 raons per fugir"

El 6 d'octubre va començar el rodatge de "7 raons per fugir", una comèdia negra, amb la participació de TV3, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras. Escrita per Esteve Soler, està basada en els seus èxits teatrals, que s'han traduït a vint idiomes i representat a més de 40 països de tot el món.

El divendres 6 d'octubre va començar el rodatge de "7 raons per fugir", una comèdia negra, composta de set històries, que es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa. Les històries, que barregen horror i comèdia, retraten la societat del segle XXI en set moments tan estanys com pròxims. Es tracta de set visions surrealistes d'una societat que no progressa.

La pel·lícula compta amb un repartiment molt destacat format per Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela, Francesc Orella, Manolo Solo, Núria Gago, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Àgata Roca, Ramon Fontserè, Rosa Cadafalch, Pol López, Borja Espinosa i Albert Ribalta.

"7 raons per fugir" està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb la participació de TV3.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut