Comença el compte enrere per als play-offs de la Copa Nascar, a Esport3

La matinada de diumenge a dilluns, a les 00.45, Esport3 emetrà una altra prova de la Copa Nascar, aquesta setmana des del Michigan International Speedway

Després d'una cursa controvertida al circuit de carretera d'Indianapolis Motor Speedway, la Nascar Cup Series es trasllada aquest cap de setmana als amplis espais oberts del Michigan International Speedway. 

Tyler Reddick va guanyar a Indy i es va convertir en el sisè pilot amb múltiples victòries aquest any. Els altres pilots són Chase Elliott (quatre), Ross Chastain (dos), William Byron (dos), Joey Logano (dos) i Denny Hamlin (dos). Els Ford han tingut un any dur, amb només quatre victòries a la Copa, però els pilots de Ford han guanyat les últimes set curses de Michigan.  

Amb les curses a Michigan, Richmond, Watkins Glen i Daytona que encara queden al calendari de la temporada regular, catorze pilots guanyadors s'han classificat per als play-offs. Ryan Blaney i Martin Truex Jr. es troben en les posicions 15 i 16. Blaney ha perdut 46 punts davant de Truex en les últimes tres curses i només supera Truex per 25 punts. Kevin Harvick segueix sent el primer pilot per sota de la línia de tall. Va perdre tretze punts davant de Truex Sunday i està a 96 punts de Truex. Després de Harvick hi ha Aric Almirola, Erik Jones, Bubba Wallace i Austin Dillon. Harvick ha tingut problemes aquesta temporada, però podria unir-se a la llista de guanyadors de la cursa a Michigan, on ha guanyat tres de les quatre últimes curses. 

Kurt Busch continua de baixa mentre es recupera de les lesions que es va fer en un accident durant la classificació a Pocono. Ty Gibbs el substituirà a la cursa de Michigan. Austin Hill es troba entre els no habituals inscrits a la cursa de la Copa de diumenge i conduirà el Chevrolet número 33 de Richard Childress Racing en el seu debut a la Copa. Entre d'altres, a la llista de 37 pilots hi ha Noah Gragson i J. J. Yeley. 

La cursa tindrà 200 voltes i 400 milles. 

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz i, l'anàlisi tècnica, de Santi Torres. 

Anar al contingut