Una imatge de l'inici del rodatge de la nova sèrie de ficció "Mòpies".
Una imatge de l'inici del rodatge de la nova sèrie de ficció "Mòpies".
Nova sèrie de ficció

Comença a Mallorca el rodatge de "Mòpies", la primera sèrie conjunta d'IB3, À Punt i TV3

"Mòpies" és una sèrie de gènere fantàstic creada per Lluís Prieto, produïda pels tres canals públics en coproducció amb Espaitemps i la participació de Barret

Aquesta setmana ha començat el rodatge de la nova sèrie de ficció "Mòpies", una nova aposta d'IB3, À Punt i TV3 que constarà de 4 episodis de 55 minuts. El repartiment l'encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians.

La sèrie de ficció ha estat creada i serà dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps ("Treufoc", "Mai neva a Ciutat", "Desconeguts") i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l'equip de guionistes d'aquesta producció.

"Mòpies" és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca, i conta la història de la Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d'estiu on experimenta un succés traumàtic. Davant d'aquest inexplicable fenomen, la Bel, juntament amb la incondicional ajuda de la Judith, una jove monitora, i la col·laboració del Gori i la Hilda, dos infants del campament d'estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

Aquesta sèrie de ficció estarà enllestida a finals d'any i tot seguit quedarà pendent de programació per part de les tres cadenes. 

IB3, À Punt i TV3 han col·laborat en els darrers anys en la coproducció de programes ("Favorits") o telefilms ("La mort de Guillem", premiada als Gaudí i als Premis de l'Audiovisual Valencià, i "Frederica Montseny"), entre altres.

 

tv3.cat

Anar al contingut