La Pili es fa una ecografia, al capítol de demà
La Pili es fa una ecografia, al capítol de demà

"Com si fos ahir" encara la recta final de la temporada amb èxit d'audiència i molts caps per lligar

El capítol d'avui de "Com si fos ahir" ha deixat l'espectador amb forces dubtes i intrigues. I sembla que l'episodi de divendres encara n'obrirà més. Quan falta menys d'un mes perquè la sèrie s'acomiadi per vacances, a "Com si fos ahir" s'entreveu un final de temporada intens, amb molts caps per lligar i ple de girs inesperats.

Aquesta intensitat amb què s'acomiada la sèrie s'ha vist reflectida també als índexs d'audiències. A banda dels bons resultats a la carta i a internet, dilluns, "Com si fos ahir" va fer el rècord de quota de la temporada, amb un 21,8%, en un mes en què la mitjana també és la més alta d'aquesta quarta etapa de la sèrie, amb un 18,2%.

La relació de la Cèlia i el Quique ha vist la llum abans d'estar formalitzada, cosa que ha despertat un instint de gelosia en la Cristina que no ha agradat gens al Bruno. L'Anna no se n'acaba de sortir de gestionar la relació amb en Juli. La Gemma i el Miquel, dos experts financers, han invertit en un projecte que creuen d'èxit segur... o s'han deixat endur, l'un per l'eufòria de l'altre? I la Noe sembla que ha entrat en la recta final de la superació de la infidelitat del Miquel, i la relació tornarà a ser com abans. Tot i que en una telenovel·la, ja se sap, les situacions felices es poden espatllar en qualsevol moment.

I per si l'espectador no en té prou, el final de l'episodi d'avui ha deixat entendre que hi ha més assumptes que s'embolicaran de valent a partir d'ara.

D'una banda, el Litus i l'Eva han aparcat el diàleg per donar pas a l'acció. La Júlia ja s'ha posicionat a favor de la bel·ligerància, com serà el contraatac? De l'altra, la Marta cada dia troba a faltar diners al Burguer. Algú ha ficat la mà a la caixa. La Patri? En Quim? Algú altre? I, per acabar, l'escena de l'ecografia de la Pili, que de tanta felicitat que transpira resulta una mica inquietant.

Quatre setmanes per resoldre aquesta pila de dubtes i alguns més que segur que l'espectador encara ni es pot imaginar.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3. Tots els capítols es poden recuperar a TV3alacarta.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut