Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Com l'escalfament global agreuja el risc de grans incendis, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el cap dels GRAF i un dels màxims especialistes mundials en grans incendis, Marc Castellnou, per avaluar la situació dels focs a Califòrnia i com l'escalfament global ha agreujat el risc de grans incendis, també a Catalunya.

Primer debat Trump-Biden

El programa repassarà què diu la premsa nord-americana del primer debat entre candidats i com pot influir en les pròximes eleccions, amb la periodista i excorresponsal de TV3 als Estats Units Raquel Sans.

La conspiració Q

L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explicarà què és Quanon, i per què aquesta suposada conspiració agafa força a mesura que s'acosten les eleccions nord-americanes.

Com ens afecta el 5G

L'especialista en tecnologia Albert Cuesta aclarirà dubtes sobre la posada en funcionament del 5G i explicarà per què ens canviarà la vida.

Playback en anglès

Natza Farré comentarà l'actuació d'un regidor de València que, aprofitant la mascareta, va fer veure que parlava anglès i recordarà altres situacions curioses al voltant de com es parla l'anglès.

La taula d'"Els matins"

Antonio Baños i Gemma Ubasart passaran per la tertúlia del programa per comentar les notícies que marquen l'actualitat.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut