DILLUNS, A LES 13.00

Com ha estat gestionada la crisi sanitària del coronavirus a les xarxes socials, al "Popap"

Dilluns, 24 de febrer, a les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, analitzarà la gestió de la crisi sanitària i de comunicació que va provocar l'anul·lació del Mobile World Congress i com s'ha gestionat a les xarxes socials.

Dilluns, 24 de febrer, coincidint amb el dia en què hauria d'haver començat el Mobile World Congress, el programa "Popap" analitzarà amb diferents experts com s'ha gestionat la crisi que, arran del coronavirus, ha acabat amb la suspensió de l'esdeveniment.

Mariola Dinarès en parlarà amb Miquel Vila, politòleg especialista en relacions internacionals i la Xina; Patrícia Coll, doctora en comunicació i periodista especialitzada en transformació digital i xarxes social, i Cristina Vallverdú, naturòpata, "youtuber" i "instagramer" resident a la Xina, que explicarà com s'ha viscut l'anul·lació del Mobile des d'allà, com és el dia a dia a Pequín arran del coronavirus i com hi circula la informació a través de les xarxes.

I com cada últim dilluns de mes, a la secció "Batalles de ficció", Alfons Gorina farà triar els oients entre dues icones del cinema: Indiana Jones i Han Solo.

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00.

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

#DinsTeu