Paula Molés
Paula Molés dirigeix i presenta "Un restaurant caníbal a Berlín"
DIUMENGE, A LES 13.05

Com explicar la cuina catalana a un estranger, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 8 de maig, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín" parlarà del llibre "Àpats. L'art i la cultura de menjar i beure a Catalunya", que té com a punt de partida explicar la cuina catalana als anglosaxons.

"Un restaurant caníbal a Berlín" de diumenge farà un esmorzar de forquilla a la Fonda Europa, a Granollers, amb dos dels col·laboradors del programa: el cuiner italià Nicola Poltronieri i la sommelier Clara Antúnez. Sobre la taula hi haurà capipota, truita de samfaina, mandonguilles amb sípia i el llibre "Àpats. L'art i la cultura de menjar i beure a Catalunya". El programa dirigit i realitzat per Paula Molés aprofitarà la visita a aquest restaurant centenari per parlar amb la Mariantònia Parellada, filla del Ramon Parellada, i ara al capdavant de la Fonda Europa.  

La secció "Nyap o Top?" permetrà tastar la primera tonyina vegana del mercat amb el cuiner japonés Hideki Matsuhisa, del Koy Shunka, i amb el restaurador basc Iñaki López de Viñaspre, que junts han obert la taverna japonesa Ikoya Izakaya 

Finalment, arribarà el repàs de l'actualitat de la setmana, el so del Salvador Garcia-Arbós, i Jaume Subirós, del Motel Empordà, recomanarà l'especialitat d'aquest restaurant amb història. Un plat de temporada: les múrgoles amb crema. 

 

Anar al contingut