Demà, 17 de setembre, a les 23.15

Com és el dia a dia de les persones amb discapacitats a les empreses, a "Valor afegit"

Demà, 17 de setembre, a les 23.15, "Valor afegit", presentat per Albert Closas, analitzarà com és el dia a dia de les persones amb discapacitats a les empreses. Què poden aportar els treballadors amb la síndrome de Down? I els seus companys de feina, aprenen a descobrir els valors i les sensibilitats diferents?

Abans, a les 21.55, començarà la nova temporada de "Sense ficció", amb el documental de Mireia Ros "Down n'hi do!"

Treballar diferent

"Valor afegit" descobrirà la història d'en Quim i la Laia. En Quim Vilamajó és un jove de 23 anys que treballa a la Cambra de Comerç de Lleida i s'ha convertit en un dels nous referents en la sensibilització dels problemes i les capacitats dels qui són com ell. Ho fa mitjançant un videoblog que va muntar amb el seu pare ja fa set anys. La Laia Piqué treballa des de fa uns quants anys a Aigües de Sabadell i té una vida completament autònoma.

En el programa també veurem La casa de Carlota, una agència de disseny i comunicació de Barcelona en què la feina de persones amb Down o amb autisme no tan sols està integrada a la seva estructura, sinó que aporta bona part del seu valor afegit.

També s'analitzarà l'impacte de la pujada del salari mínim en la inserció dels discapacitats a les empreses. La patronal demana ajustar les subvencions públiques a l'increment dels costos que suposa.

La segona part del programa estarà dedicada al món dels trens: els d'abans (els antics Catalans), els d'ara i els del futur. En el quarantè aniversari de Ferrocarrils de la Generalitat, "Valor afegit" entrevistarà el seu president, Ricard Font.

tv3.cat/valorafegit
facebook.com/valorafegitTV3

twitter.com/valorafegitTV3

 

Anar al contingut