Com customitzar una cadira i que és l'aquaponia, a "Ja t'ho faràs!"

"Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte abans del "Telenotícies vespre", a les 20.20.

Aquesta setmana Rafel Vives farà màgia, però de la seva. I això vol dir agafar qualsevol rampoina, tunejar-la i estrenar-la com si fos nova. En aquest cas, l'esperit kitsch el posseirà i customitzarà una cadira com si fos el germà petit del Ieti. I amb unes varetes de ferro corrugat, unes bombetes i uns tacs de fusta, tindrà uns gerros estil industrial per art d'encanteri.

A l'Hospital de les Joguines, ensenyaran en Rafel com aplicar cures intensives a peluixos, puzles de fusta i ninos de tot tipus, per no haver-los de llençar quan es fan malbé. I des del Green Fab Lab, explicaran què és l'aquaponia, una tècnica de cultiu sense terra que aprofita els excrements de peixos per fer créixer les plantes.

Amb tots aquests continguts es podria pensar que al "Ja t'ho faràs!" treuen punta a qualsevol cosa. Sobretot quan compten amb artistes internacionals com Salavat Fidai, un escultor rus que fa autèntiques filigranes amb les mines de llapis.

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras