Dijous, a les 21.55

Com construir una taula de diàleg, a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", arribarà, en exclusiva, un capítol nou de "Bricoheroes". Jair Domínguez i en Peyu mostraran com es construeix una taula de diàleg suficientment forta per aguantar ganivetades. Aconseguiran unir totes les peces?

Després d'haver-se fet la taula de diàleg, Miquel Iceta (Ivan Labanda) sortirà feliç al carrer per cantar "Don't Stop the Feeling", proclamant als quatre vents que ja s'han solucionat tots els problemes dels catalans.

I la dreta espanyola també donarà la seva pròpia versió sobre aquesta taula entre el govern espanyol i la Generalitat. Ho faran de la millor manera que saben fer, amb un NO-DO.

Mentrestant, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) estan disposats a demostrar que Espanya és una, i no cinquanta-una. Per fer-ho, Ortega Smith es propulsarà a 10.000 metres amb un coet per fer fotos des de l'espai.

Després de la prohibició de fer servir la imatge dels famosos per a anuncis d'apostes, Carlos Sobera (Fermí Fernández) haurà d'adaptar-se a fer anuncis d'altres tipus de productes, com ara, de sopes de sobre.

Artur Mas (David Marcé) ja ha sortit a tots els mitjans per dir que no es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions. Per si no ha quedat prou clar, també ho cantarà a ritme de Mecano.

I Carles Puigdemont (Queco Novell) ja és camí de Perpinyà. Fernando Grande-Marlaska (Albert Mèlich) mirarà d'enganyar-lo perquè travessi la frontera espanyola fent-se passar per gendarme. 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut