Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Com afrontar les noves restriccions, la llarga crisi i la incertesa, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició del programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Com encarem les noves restriccions per la Covid? Com ens afecta saber que la crisi serà llarga i que la incertesa seguirà al nostre costat durant mesos? Se'n parlarà amb dos psicòlegs, Lluis Díaz, director del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Gràcia, i Ingebor Porcar, directora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflicte de la Facultat de Psicologia de la UAB.

Les empreses i el teletreball

El director de Relacions Laborals de Foment, Javier Ibars, i la secretària de Política Social de la UGT, Núria Gilgado, debatran fins a quin punt les empreses estan optant o no pel teletreball.

La revolta de Tailàndia

El periodista Lluís Garrido, que treballa a Bangkok, explicarà l'abast de les protestes que es viuen al país contra el poder de la monarquia i a favor d'un canvi de constitució.

On parem a fer pipí?

Amb els bars tancats, la falta de lavabos per a les persones que treballen al carrer s'ha convertit en un problema. El programa sortirà a preguntar-los com ho resolen.

Natza Farré i les hamburgueses

Es podrà saber com veu Natza Farré la resolució europea que permet anomenar "hamburqueses" les que estan fetes amb tofu o altres productes vegetals.

La taula d'"Els matins"

Gemma Ubasart i Antonio Baños comentaran i contextualitzaran els titulars del dia, i s'hi afegirà l'especialista en successos Mayka Navarro.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut