DISSABTE, A LES 22.05

"Col·lapse" torna a les nits de dissabte de TV3 amb l'estrena de la segona temporada

El primer programa del talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell s'emetrà aquest dissabte, 30 de setembre, a les 22.05.

Ustrell conversarà amb el periodista Josep Cuní, l'actriu francesa Juliette Binoche, l'actor i doblador Lluís Marco, la cantant Rosa López i també amb Oleguer Pujol, fill de l'expresident Jordi Pujol.

TV3 estrena aquest dissabte, 30 de setembre, la segona temporada de "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell. El programa s'emetrà cada dissabte a partir de les 22.05.  

En aquesta primera nit "Col·lapse" rebrà la visita del periodista Josep Cuní, que parlarà sense embuts de la seva feina i la seva manera de treballar i entendre el món, de la professió, de la vida i de com es veu d'aquí un temps.

Ustrell també entrevistarà en directe l'oscaritzada actriu francesa Juliette Binoche, que acaba de presentar al festival de cinema de Sant Sebastià el seu últim film, "A fuego lento".

Després que el jutge hagi arxivat la causa contra Oleguer Pujol, el fill de l'expresident Jordi Pujol anirà a "Col·lapse" per parlar sobre com ha viscut tot aquest procés i de quina manera els ha afectat a ell i al seu entorn la pressió mediàtica a la qual ha estat sotmès durant els últims 9 anys.

Amb la cantant eurovisiva Rosa López el programa recordarà alguns dels moments que han marcat la seva carrera artística, alhora que compartirà confidències i anècdotes vitals.

El popular actor i doblador Lluís Marco obrirà el seu cor per explicar una etapa molt dura de la seva vida que probablement molts espectadors desconeixen. I qui tampoc es perdrà aquest primer capítol de la segona temporada del late night serà l'escriptor Sergi Pàmies, que reprendrà les seves particulars sessions de coaching amb Ricard Ustrell. Per últim, el programa tindrà com a novetat la incorporació dels actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera com a col·laboradors.

El programa

Després de guanyar-se la confiança i la complicitat dels espectadors de TV3, "Col·lapse" afronta ara una nova temporada amb l'objectiu de continuar evolucionant, consolidant-se com la gran aposta de la cadena per a la nit dels dissabtes.

Aquesta segona temporada, "Col·lapse" rebrà la visita de cares conegudes i estrelles nacionals i internacionals de l'àmbit de la cultura, l'esport, l'economia, la ciència i la gastronomia. Uns convidats que són l'eix vertebrador del programa i que seuran cada dissabte a la nit al sofà per compartir confidències i reflexions amb els espectadors. També continuarà donant veu a testimonis de superació i supervivència, abordant temes polèmics que preocupen els catalans, alhora que seguirà apostant per promocionar la música feta a Catalunya amb les millors actuacions musicals en directe.

A més, el programa comptarà amb l'anàlisi d'experts i especialistes per abordar diferents temàtiques socials, i tindrà com a col·laboradors el professor Xavier Sala i Martín;  "Les Mamarazzis", Laura Fa i Lorena Vázquez; el periodista i escriptor Sergi Pàmies; el cantautor Albert Pla; el comunicador Xavi Canalias; i el director i actor Àngel Llacer, entre d'altres.

tv3.cat/collapse

#Col·lapseTV3

Anar al contingut