Dijous, a les 22.15

"Coachs", consells i autoajuda, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.15, a l'espai de sàtira política "Polònia", hi haurà un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. I Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern.

Aquesta setmana, a "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza), Quim Torra (Ivan Labanda) i Ada Colau (Agnès Busquets) busquen una solució per evitar el tancament de les fàbriques de Nissan a Barcelona.

Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. I Pere Aragonès (Cesc Casanovas) descobrirà què és un "pagafantes", en veure que al seu extracte bancari hi ha diversos càrrecs que no ha fet ell.

Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) tindrà la seva primera sessió amb un "coach" per intentar controlar la ira. Deixarà de banda els insults?

Després que un membre de Vox hagi demanat públicament un cop d'estat, el rei Felip (Pep Plaza) demanarà consell al seu pare per saber com cal actuar en aquests casos.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya presenta un anunci nou per informar sobre l'ús de les mascaretes, en vista que els ciutadans no saben fer-ne un bon ús.

Francisco Franco (Manel Lucas) vindrà des del passat per presentar-nos "Cloacax, el detergent que embruta", la solució per acabar amb tot el que fa olor de democràcia.

El presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament.

Barcelona aspira a ser la seu del Centre Europeu de Prediccions Meteorològiques i Tomàs Molina (David Olivares) s'hi postula com a president.

Finalment, després del fitxatge de Montilla, Zapatero (Queco Novell) també voldrà fitxar per una companyia energètica. Ho aconseguirà?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut