Clara Segura
Clara Segura
DILLUNS, A LES 21.55

Clara Segura fa de professora substituta a Reus en el segon capítol d'"El suplent"

Dilluns, a les 21.55, s'emet la segona entrega d'"El suplent" en què l'actriu Clara Segura farà de substituta a l'Institut Baix Camp de Reus.

Els alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus es trobaran, per sorpresa, amb la seva visita, on substituirà Germà López, professor de català. L'actriu, que ha protagonitzat grans èxits teatrals, també ha brillat al cinema i a la televisió. Però Clara Segura deixarà la gramàtica de banda per abordar un dels grans temes dels últims anys: el feminisme i la igualtat de gènere.

Les últimes manifestacions del 8M han situat aquest tema a l'agenda dels mitjans de comunicació, però aquest fet conviu amb casos com la sentència de La Manada, el constant degoteig de víctimes de violència de gènere o l'assetjament en entorns professionals evidenciat pel famós "Me too".

Curiositats, jocs, experiments poc científics i experiències personals d'una gran actriu formaran part d'una classe excepcional. Alhora descobrirem les experiències pròpies, pensaments i reflexions d'un grup de nois i noies de la generació que està cridada a canviar el paradigma de la igualtat de gènere de manera definitiva.

tv3.cat/elsuplent

Anar al contingut