"Col·lapse"
Dissabte, "Col·lapse"

Clara Segura, Candela Peña i Fran Lebowitz, a "Col·lapse", amb Ricard Ustrell

Diumenge, 2 d'octubre, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà aquesta setmana dues actrius catalanes de primera divisió, Clara Segura i Candela Peña, en el programa que s'emetrà excepcionalment diumenge.

Ustrell també entrevistarà l'escriptora i periodista nord-americana Fran Lebowitz, que recentment ha guanyat una dosi extra de popularitat amb el documental dirigit per Martin Scorsese a Netflix "Pretend it's a city".

El programa "Col·lapse" entrevistarà aquesta setmana dues actrius catalanes de primera divisió: Clara Segura, que ara dirigeix i protagonitza l'obra de teatre "La trena" i Candela Peña, que acumula ja dos premis Gaudí --per "Una pistola en cada mano" i "La boda de Rosa"-- i tres premis Goya --per "Te doy mis ojos", "Princesas" i "Una pistola en cada mano"-- entre altres reconeixements. Ricard Ustrell conversarà amb les dues actrius en el programa que s'emetrà excepcionalment diumenge, arran de la nit especial de dissabte en el cinquè aniversari de l'1 d'Octubre. 

Ustrell també entrevistarà l'escriptora i periodista nord-americana Fran Lebowitz, que recentment ha guanyat una dosi extra de popularitat amb el documental dirigit per Martin Scorsese a Netflix "Pretend it's a city". Lebowitz és una de les intel·lectuals més àcides del panorama cultural de Nova York i Ustrell comentarà la seva obra amb l'escriptora Empar Moliner que, a més, doblarà l'entrevista al català. 

"Col·lapse" prestarà atenció a les turbulències polítiques de la setmana, sempre amb la mirada única del programa. Es repassaran les últimes novetats de la crisi de govern entre Junts i ERC i també s'abordaran, amb periodistes i experts, altres aspectes que hi estan relacionats, com les característiques dels governs de coalició o la mediació de conflictes. El col·laborador del programa Bob Pop també hi aportarà el seu punt de vista. 

El programa comptarà una setmana més amb la intervenció de José Corbacho i amb els comentaris de Sergi Pàmies, el "coach" de "Col·lapse", que en aquesta ocasió reflexionarà sobre les "zones de confort". També s'hi podrà veure la intervenció d'Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, que s'estrenen aquesta setmana com a col·laboradors del programa. 

"Col·lapse" és una producció de TV3 en col·laboració amb La Manchester. 

Anar al contingut