"Ciutats a contrallum" i "Tin & Tan", coproduccions de TV3, guardonades als Premis India Catalina

El dissabte 3 de març es van entregar els guardons de la 34a edició dels Premis India Catalina, de la Indústria Audiovisual Colombiana. "Ciutats a contrallum" ("Ciudades a contraluz"), coproduït per TV3, ha rebut el premi a millor documental per a televisió i el premi a millor editor. La sèrie d'animació "Tin & Tan", coproduïda per TV3, ha estat guardonada amb el premi a millor producció audiovisual d'animació.
"Tin & Tan", premi a millor producció audiovisual d'animació als Premis India Catalina

El lliurament dels Premis India Catalina es va celebrar aquest dissabte, en el marc de la 58a edició del Festival de Cine de Cartagena de Indias (FICCI), on les dues coproduccions de TV3 nominades han estat premiades.

"Ciutats a contrallum" ("Ciudades a contraluz"), dirigit per Francesc Relea, ha rebut el premi a millor documental per a televisió i el premi a millor editor per Carlos Pietro i Juan Fernando Cañola. El treball, que s'estrena demà al programa "Sense ficció" de TV3, és una producció de What's Up Doc, amb la coproducció de TV3, Otrocuento, Arena Comunicación Audiovisual, TVE i Señal Colombia, i amb el suport d'Ibermedia.

"Tin & Tan", la sèrie d'animació coproduïda per TV3 que s'emet els dissabtes i els diumenges al canal Super3, ha estat guardonada amb el premi a millor producció audiovisual d'animació.

tv3.cat

super3.cat