Cinc nominacions i premi especial per a TV3 en la 24a edició dels Premis Zapping

TV3 obté cinc nominacions als premis a l'oci audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). "Benvinguts a la família", Yolanda Ramos per "Benvinguts a la família", Pablo Derqui per "Si no t'hagués conegut", "Joc de cartes" i la presentadora d'"Els matins", Lídia Heredia, opten a endur-se un d'aquests guardons.
També s'atorga un premi especial a TV3 per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals. L'acte de lliurament dels XXIV Premis Zapping serà el dimecres, 6 de febrer, al CaixaForum de Barcelona.

La comèdia "Benvinguts a la família", que aquest dilluns estrena la seva segona temporada, opta al premi en la categoria de sèrie en competició amb "Vivir sin permiso" i "Fariña".

Yolanda Ramos, una de les protagonistes de "Benvinguts a la família", la comèdia negra de TV3, opta al premi en la categoria d'actriu en lluita amb Anna Castillo ("Estoy vivo") i Pilar Castro ("Vivir sin permiso").

Pablo Derqui opta al premi en la categoria d'actor per la seva interpretació en una altra de les ficcions de TV3, "Si no t'hagués conegut". En la mateixa categoria opten al premi Javier Gutiérrez ("Estoy vivo") i Javier Rey ("Fariña").

"Joc de cartes", el  viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs, presentat per Marc Ribas, es troba nominat en la categoria de programa entreteniment/concurs al costat de "Maestros de la costura" i "Pasapalabra".

Lídia Heredia, que presenta cada dia, a partir de les 8.00, "Els matins", programa que també dirigeix, opta a premi en la categoria de presentador/a al costat de Jacob Petrus ("Aquí la Tierra") i Christian Gálvez ("Pasapalabra")

Finalment, TV3 rep també un dels Premis Nominals que atorgarà l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Un premi especial a TV3 per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, de manera que ajuden a erradicar l'estigma social que molt sovint els acompanya en produccions com "La música és vida", "Utopia iogurt" o "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)".

Els Premis Zapping d'aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat de 2018. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

L'Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.

tv3.cat