"Tot són problemes"
Divendres, a les 20.15

Charlie Pee i el Mag Lari, a "Tot són problemes"

Demà, a les 20.15, s'emetrà un nou capítol de "Tot són problemes", un espai d'humor amb Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet. El programa parla dels problemes quotidians en clau de comèdia. I, per abordar cada tema, convida cares ben conegudes per l'espectador

En el segon capítol de "Tot són problemes", CharliePee, la millor còmica celíaca de Catalunya, i el Mag Lari, l'il·lusionista més estimat de Barcelona, aniran a parlar dels seus problemes amb Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler. 

El programa 

Tot i que si l'haguéssim de jutjar pel nom no ho semblaria, "Tot són problemes" és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits. Cada divendres, el programa farà broma i traurà ferro de l'actualitat del món de l'entreteniment. 

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista. I, com que les persones conegudes no són les úniques que tenen problemes, el xou s'obrirà també al públic, que hi podrà participar en diferents moments del programa. 

És producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio. 

Anar al contingut