Dimarts, a les 22.05

Cent testimonis parlen de "començar" a "Nexes", amb Mònica Terribas i Jordi Basté, demà a TV3

Demà, dimarts, a les 22.05, TV3 emet el programa "Nexes", dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté, amb la participació de 100 persones que compartiran experiències al voltant del verb "començar". Aquesta setmana, els testimonis parlaran de primeres vegades, d'inicis desitjats i també de quan cal començar de nou perquè no hi ha més remei.

"Començar" és el verb que centrarà el tercer capítol de "Nexes", que aquesta setmana  proposa una acció al voltant de la qual els participants parlen de les seves vivències, fugint de convencions i prejudicis. Qui ho ha engegat tot a pastar fang i ha tornat començar? A qui li agrada començar coses noves? Qui ha començat a aprendre de gran alguna cosa que li hauria agradat fer de jove? Qui està començant un primer amor? Qui ha hagut de tornar a començar després de tocar fons? Aquestes són algunes de les preguntes que Jordi Basté i Mònica Terribas plantejaran a les 100 persones que participaran a "Nexes".

En aquest "talk show" de 90 minuts, 100 testimonis comparteixen experiències i decisions que han pres a la vida al rusc del programa. A partir de les seves respostes, es van descobrint un munt de vivències diferents en un plató que es va adaptant als continguts de cada història, amb la llum i les projeccions com a elements essencials per a la creació dels espais.

Cada setmana, al plató de Fira de Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, els protagonistes responen preguntes que sovint no ens atrevim a contestar en públic i comparteixen les seves històries personals amb l'audiència de TV3, que també se sentirà interpel·lada per les mateixes qüestions.

En aquest nou gran format d'entreteniment, Basté i Terribas descobreixen amb l'audiència les connexions internes de les històries, les contradiccions, els conflictes i, especialment, les raons que motiven les nostres accions. Amb la suma d'experiències dels 100 testimonis, "Nexes" vol divertir, emocionar, sorprendre i convertir-se en el mirall de qui som, amb l'objectiu de mostrar una visió renovada de la societat catalana en tota la seva diversitat i complexitat.

 

tv3.cat/nexes

twitter.com/NexesTV3

instagram.com/NexesTV3

facebook.com/NexesTV3

#NexesTV3

Anar al contingut