Jordi Basté i Mònica Terribas, a la direcció i presentació de "Nexes".
Jordi Basté i Mònica Terribas, a la direcció i presentació de "Nexes".
Dimecres, a les 22.05

Cent testimonis comparteixen experiències sobre "mentir" a "Nexes", amb Mònica Terribas i Jordi Basté, demà a TV3

Demà, dimecres, a les 22.05, TV3 emet el programa "Nexes", dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté, amb la participació de 100 persones que es posaran davant del mirall per parlar de "mentir".

Fugint de convencions i prejudicis, faran un pas endavant per compartir experiències i decisions que han pres a la vida al rusc del plató. D'aquesta manera, "Nexes" descobrirà històries que ens uneixen i que interpel·laran l'audiència, que dimecres passat va fer liderar l'emissió del programa, amb més d'un milió de persones que van connectar amb l'estrena.

"Mentir" és el verb que centrarà el segon capítol de "Nexes", que cada setmana proposa una acció al voltant de la qual els participants parlen de les seves vivències. Quantes vegades mentim cada dia de mitjana? Dues, com a mínim, que vol dir que tots diem 730 mentides al cap d'un any. Aquesta setmana, Jordi Basté i Mònica Terribas faran preguntes a les 100 persones que, situades al rusc il·luminat del plató del programa, hi participaran disposades a dir la veritat de les seves mentides.

Qui ha enganyat la parella? Qui ha descobert un secret de família? Qui ha viscut una mentida durant molts anys de la seva vida? Qui mentiria per no perdre la feina? Qui es guanya la vida mentint? O qui va mentir per amagar alguna malifeta que va fer de jove? A partir de les respostes dels testimonis, s'aniran descobrint un munt de vivències diferents en un plató que es va adaptant als continguts de cada història, amb la llum i les projeccions com a elements essencials per a la creació dels espais.

L'estrena de "Nexes", dimecres passat a la nit, amb preguntes al voltant del verb "compartir", va liderar l'emissió amb una quota del 16,1% i 345.000 espectadors, i va obtenir una audiència acumulada d'1.001.000 persones.

 

El programa

Què tenen en comú Mònica Terribas i Jordi Basté? La vida, com tothom; una vida on prenem decisions a casa, a la feina i en els entorns que compartim. Aquest és el punt de partida de "Nexes", un "talk show" de 90 minuts en què aquests dos periodistes i 100 persones més comparteixen la seva vida. Cada setmana, al plató de Fira de Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, els protagonistes respondran preguntes que sovint no ens atrevim a contestar en públic i compartiran les seves històries personals amb l'audiència de TV3, que també se sentirà interpel·lada per les mateixes qüestions.

Aquest nou gran format d'entreteniment és un programa d'experiències; de fets, no d'opinions, perquè les accions són les que ens defineixen com a persones i a la vegada ens vinculen els uns amb els altres: som el que fem. En aquest sentit, "Nexes" mostrarà que compartim més experiències de les que ens pensem, per diferents que creguem que som. I, per això, dos periodistes tan diferents com Mònica Terribas i Jordi Basté s'han aliat en aquest projecte, des de la passió per la comunicació, l'amistat i la complicitat que els uneixen des de fa anys.

En aquest "talk show", Basté i Terribas descobriran amb l'audiència les connexions internes de les històries, les contradiccions, els conflictes i, especialment, les raons que motiven les nostres accions. Amb la suma d'experiències dels 100 testimonis, "Nexes" vol divertir, emocionar, sorprendre i convertir-se en el mirall de qui som, amb l'objectiu de mostrar una visió renovada de la societat catalana en tota la seva diversitat i complexitat.

 

tv3.cat/nexes

twitter.com/NexesTV3

instagram.com/NexesTV3

facebook.com/NexesTV3

 

#NexesTV3

Anar al contingut