Guillem Albà convida Enric Auquer a "Celebrem!"
Guillem Albà convida Enric Auquer a "Celebrem!"
Demà, a les 23.15

"Celebrem!" dedica el programa al dia de la calma

Demà, dijous, 13 de maig, a les 23.15, TV3 emetrà l'últim capítol de "Celebrem!", el xou d'entreteniment, humor i cultura presentat per Guillem Albà que reivindica la celebració de les petites coses.

En aquest últim episodi, l'equip del programa s'ha proposat celebrar el dia de la calma.

"Celebrem!" arribarà a l'últim episodi amb la voluntat que l'atmosfera del programa s'impregni de calma, aquest estat en què no hi ha agitació ni presses i tot té un ritme tranquil.

Per fer-ho ha convidat l'actor Enric Auquer, la cantautora Gemma Humet, l'actor i humorista David Fernández i la companyia de titelles Zero en Conducta.

El joc d'aquest capítol serà per veure quin dels convidats és el més tranquil i, després d'aquest moment de pau, n'arribarà un de més agitat, amb el repte d'endevinar qui s'amaga sota la disfressa del convidat de l'Adriana Fuertes.

"Celebrem!", que es va estrenar el 15 d'abril, ha constat de cinc capítols. Durant la seva emissió ha tingut una audiència acumulada de 962.000 espectadors. El programa ha tingut 26.000 reproduccions a la carta. El capítol més vist ha estat "El dia de la sinceritat" amb 8.370 usuaris únics i 11.200 reproduccions en directe i a la carta.

És una producció de Cal Calma, SL. Fruit de l'acord de la CCMA i el Departament de Cultura per promoure continguts audiovisuals.

tv3.cat/celebrem

Anar al contingut