CDC podria emprendre accions contra Àngel Colom si no pot aclarir els seus tractes amb Fèlix Millet

El secretari general adjunt de CDC diu que confien en Àngel Colom però admet que li poden sorgir complicacions judicials quan s'aixequi el secret de sumari

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha declarat al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que la direcció de Convergència podria emprendre accions contra el dirigent del partit i exlíder d'ERC i del PI, Àngel Colom, si no pot aclarir els seus tractes amb Fèlix Millet.
Felip Puig ha explicat que confien en Àngel Colom però ha admès que li poden sorgir complicacions judicials quan s'aixequi el secret de sumari. "És un tema que nosaltres no li donem més rellevància que la que genera evidentment aquesta discordança entre el que un rep i el que l'altre dona. Si d'aquí endavant apareixen noves informacions que distorsionin aquesta informació, doncs evidentment ens ho pensarem, però avui per avui l'Àngel ens ho ha explicat i ens donem absolutament per assabentats", ha declarat.
D'altra banda, i també en relació amb el "cas Millet", Felip Puig ha reiterat que els 630.000 euros que va rebre la Fundació Trias Fargas, vinculada a Convergència, del Palau de la Música són escrupolosament legals.

Anar al contingut