• Catalunya Ràdio presenta la seva programació d'estiu

  Pere Mas, Manu Guix, Dani Anglès, Núria Ferrer, Ramon Hernández, Blanca Busquets o Kiku Sanchís són alguns dels noms que a partir de dilluns dia 17 sonaran a la programació d'estiu de Catalunya Ràdio.

 • La CCRTV lidera àmpliament l'audiència de portals i webs en català a Internet

  Les dades del primer semestre de l'OJD consoliden el lideratge dels webs de la CCRTV, amb 23 milions de pàgines vistes i més de 600.000 usuaris únics.

 • Catalunya Ràdio, amb 584.000 oients diaris, revalida el lideratge i augmenta la diferència amb la segona emissora més escoltada

  Segons la segona onada de l'EGM del 2006, El matí de Catalunya Ràdio, amb 466.000 oients, és el programa més escoltat a Catalunya, i supera en 174.00 el seu principal competidor. També assenyala un important augment de l'audiència del programa El Cafè de la República i de l'informatiu Catalunya Matí. I El Suplement, amb 167.000 oients, lidera l'audiència del magazins dels diumenges.

 • El canal 3/24 bat el seu rècord d'audiència durant el mes de juny

  Una mitjana diària de 344.307 persones han connectat en algun moment amb el canal de notícies de TVC

 • "Temps d'Aventura", el primer programa de TVC que s'apunta al vídeo podcast gratuït

  El programa del 33 Temps d'aventura ha estrenat un nou servei gratuït de descàrrega de vídeo per internet (podcast), que permetrà als usuaris disposar del reportatge del programa en format digital després de la seva emissió.

 • TV3 continua ampliant la seva oferta de serveis interactius per a la TDT

  El servei interactiu de Televisió de Catalunya TV3i incorpora una nova secció d'informació meteorològica que estarà accessible les 24 hores del dia

 • 7 peces de TVC, guardonades als Promax & BDA Internacional

  Set peces de Televisió de Catalunya han estat guardonades en diferents categories en la Conferència Internacional Promax & BDA 2006 de Nova York, que s'ha celebrat del 20 al 22 de juny en aquella ciutat.

 • TV3 estrena el primer joc internacional interactiu per a la TDT

  "De 2 en 2" és el nou joc de parelles del Club Super3. Per jugar-hi només cal tenir un descodificador digital interactiu.

 • Majó demana la unió de radiodifusors, administracions i actors tecnològics per impulsar programes pilot de TDT

  La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV), juntament amb Activa Multimèdia Digital, ha organitzat la 2a Jornada sobre TV de servei, que aquest any s'ha centrat en el T-ciutadà, és a dir, els serveis que pot oferir l'administració a través de la televisió. La jornada, que s'ha desenvolupant amb un gran èxit de participació, ha estat inaugurada pel director general de la CCRTV i president de l'Associació per a l'Impuls i Desenvolupament de la TDT a Espanya (Impulsa), Joan Májó. Més de 180 persones han passat durant el dia d'avui per l'Hotel Barceló Atenea Mar que acull representants del sector audiovisual i de diverses administracions d'àmbit català, estatal i europeu. Amb l'arribada de la TDT, es defineixen nous horitzons de la televisió com a servei públic i es multipliquen les possibilitats per oferir informació d'interès per al ciutadà. En aquest context, i per segon any consecutiu, la CCRTV ha organitzat la 2a Jornada dedicada a la TV de servei, una oportunitat perquè administracions, empreses i televisions puguin aprofundir en aquest nou espai de comunicació, compartint projectes, experiències i coneixement amb l'objectiu de millorar, a través de les noves tecnologies, el servei a les persones.

 • El teletext de Televisió de Catalunya bat un nou rècord d'audiència

  El mes de maig el teletext de TVC ha aconseguit una quota d'audiència del 43,2%. Aquest nou rècord consolida el TV3TEXT com el teletext més consultat a Catalunya.

 • Premi per al Departament de Documentació de TVC

  L'associació CINEMARESCAT (Associació Catalana per la Recerca i Recuperació del Patrimoni Cinematogràfic) ha concedit al Departament de Documentació de TVC el Premi Sant Nitrat 2006 per la millor contribució en favor de la recuperació i la difusió del Patrimoni Cinematogràfic.

 • TVC ha signat avui el conveni 2006-2009 amb les associacions de productors de Catalunya

  El director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV), Joan Majó, i el director de Televisió de Catalunya (TVC), Francesc Escribano, han signat avui un conveni de col.laboració per als pròxims quatre anys amb les associacions de productors de Catalunya.

 • La imatge de TV3 és premiada als Premis Laus

  Els prestigiosos Premis Laus 2006 han premiat la nova identitat gràfica de TV3, que es va estrenar el 6 de maig de l'any passat.

 • El Papa felicita TVC en català pels 20 anys de "Signes dels temps"

  Benet XVI ha fet una salutació a l'equip del programa religiós de TVC, al llarg de l'Audiència General

 • La CCRTV participa a l'Internet Global Congress

  La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) participa en la vuitena edició de l'International Global Congress (IGC), una de les cites més importants del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació. Sota el títol Innovació i Coneixement a la Societat Digital, l'IGC té lloc del 29 de maig a l'1 de juny al Palau de Congressos de Fira de Barcelona.

 • Sis peces de Televisió de Catalunya, finalistes als Promax & BDA Internacional

  Sis peces de Televisió de Catalunya han estat finalistes en diferents categories en la Conferència Internacional Promax & BDA 2006 de Nova York

 • El Consell d'Administració de la CCRTV aprova els criteris de cobertura per al referèndum sobre l'Estatut

  El Consell d'Administració de la CCRTV, celebrat avui, ha aprovat els criteris fonamentals de la cobertura de la campanya prèvia al referèndum sobre l'Estatut, amb l'objectiu prioritari de divulgar-ne els seus continguts bàsics i les seves repercussions en la vida política i social del país.

 • La CCRTV participa en la 7a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya

  La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) participa en la 7a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), considerada el punt de trobada entre televisions, productores, sector tecnològic i tot tipus d'agents relacionats amb la televisió de proximitat. Aquesta nova edició, que tindrà lloc demà i dijous al recinte Roca Humbert de Granollers, serà oberta en conferència inaugural pel director de CCRTV Interactiva, Santiago Miralles, en lloc del director general de la CCRTV, com estava previst inicialment.

 • La CCRTV, l'ICIC i l'ICF signen un conveni per coproduir llargmetratges cinematogràfics

  Avui dimarts, dia 16 de maig, s'ha signat a la seu de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) un conveni de col.laboració entre Televisió de Catalunya, l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i l'Institut Català de Finances (ICF), a través de la societat ICF Holding. El conveni signat per Joan Majó, director general de la CCRTV, Xavier Marcé, director de l'ICIC i Josep Mª Ayala, director de l'ICF, preveu la constitució d'un fons coparticipat pels tres ens públics que té com a finalitat la coproducció de llargmetratges cinematogràfics.

 • Joan Majó espera que la nova Llei de la CCRTV s'acabi aprovant aquesta legislatura

  Durant el discurs inaugural de la VII Jornada Parlamentària sobre Mitjans de Comunicació que es va celebrar dilluns, dia 15 de maig, al Parlament, amb el títol "La televisió i altres finestres de comunicació audiovisual"

Anar al contingut