La matinada del diumenge 24 de febrer al dilluns 25

Catalunya Ràdio viurà "L'autèntica nit dels Oscars"

La matinada del diumenge 24 de febrer al dilluns 25 el programa "La finestra indiscreta" i els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio faran un seguiment especial de la gala dels 91 premis Oscar, que atorga l'Acadèmia del Cinema de Hollywood, en directe des de l'estudi 1, des de la 01.30 de la matinada fins a les 6.00 del matí.

Catalunya Ràdio farà el programa especial "L'autèntica nit dels Oscars" la matinada de diumenge a dilluns, a partir de la 01.30, amb un equip encapçalat per Alfons Gorina i l'expertesa d'Àlex Gorina, i format per Marc Garriga, Sílvia Comet, Sílvia Andrés, Oriol Fidalgo i Martí Rigol, dels programes "La finestra indiscreta", "Serioses" i dels Serveis Informatius, i amb les connexions des de Hollywood de Geni Lozano, corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington. En la tertúlia, hi participaran Desi de Fez, Fausto Fernández, Marta Armengou i Guillem F. Marí.

Les nominacions a millor banda sonora a Catalunya Música

El diumenge 24, a les 13.00, el programa "El violí vermell" de Catalunya Música, amb Xavier Cazeneuve, repassarà les nominacions a millor banda sonora, poques hores abans de la cerimònia.

El balanç de la nit dels Oscars

El dilluns 25, un cop acabada la cerimònia, a les 07.05, el programa "Els experts" d'iCat, amb Albert Miralles i Roger Seró, farà un repàs de la nit amb Marc Garriga, i a partir de les 08.00, el programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà també balanç dels premis en companyia d'Àlex Gorina.

#RealOscars

catradio.cat

catradio.cat/finestraindiscreta

twitter.com/finestraindiscreta

facebook.com/finestraindiscreta

Anar al contingut