Catalunya Ràdio transmetrà en directe els partits de Copa del Rei de bàsquet amb presència catalana

Catalunya Ràdio comença aquest dijous les transmissions dels partits de bàsquet de la Copa del Rei amb presència catalana. La primera transmissió serà de l'enfrontament entre el Reial Madrid i el Regal F.C. Barcelona, a partir de tres quarts de set

Catalunya Ràdio reprèn les transmissions en directe de bàsquet i fa el seguiment de la Copa del Rei 2009, que es disputa entre els dies 19 i 22 de febrer. L'emissora oferirà en directe des del Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid tots els partits amb presència catalana, començant pel partit de quarts de final entre el Reial Madrid i el Regal F.C. Barcelona, aquest dijous, 19 de febrer. La transmissió començarà un quart d'hora abans de l'inici del partit, a tres quarts de 7, i durarà fins a les 9 del vespre. En cas de pròrroga, la transmissió continuarà.
La locució de tots els partits anirà a càrrec d'Ernest Macià i les entrevistes a peu de pista les farà Xevi Soler, amb el control tècnic de Josep Forns i els comentaris de l'exjugador Rafa Jofresa, un dels millors de la història del bàsquet català, i Manel Comas, un dels entrenadors més carismàtics i experimentats de l'ACB.
La segona transmissió serà el divendres 20 de febrer, concretament del partit de quarts de final entre l'MMT Estudiantes i el DKV Joventut, actual defensor del títol. El partit començarà a dos quarts de 10 del vespre, però Catalunya Ràdio connectarà amb el Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid quan passin cinc minuts de les 9 del vespre, fins a dos quarts de 12 de la nit. Tot seguit, s'emetrà el programa esportiu Els millors anys de la nostra vida, amb Bernat Soler.
Catalunya Ràdio transmetrà en directe les semifinals i la final de la Copa del Rei de bàsquet només en cas que hi accedeixi algun dels equips catalans. Les semifinals es juguen el dissabte 21 de febrer, a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre. La final es juga el diumenge 22 de febrer, a dos quarts de 7 del vespre. En el cas de les semifinals, la transmissió s'inclouria dins del programa esportiu Tot gira, amb Marc Negre, i dins la transmissió del partit de futbol entre el F.C. Barcelona i el RCD Espanyol. La transmissió de la final de la Copa del Rei de bàsquet, si finalment té presència catalana, també quedaria inclosa dins el programa Tot gira.
Anar al contingut